Koken en eten 5b: Pasta

Tip 3: zin in lekkere pasta? Maar niet per se ‘verse’?
Kook, bij voorkeur sliertige, pasta [denk aan spaghetti, tagliatelle of mie].
Verwarm een wok- of koekenpan met een beetje olie. Gooi een zak verse spinazie erin leeg. Bak/wok dit tot het een papje wordt.
Zet een andere koeken- of grillpan op het vuur, zonder olie. Bak hier pijnboompitjes in. Let wel goed op, want voor je het weet zijn ze zwart.
Haal de pannen van het vuur, zet het vuur uit. Schep vervolgens op. Eerst de pasta, doe er wat olijfolie overheen. Vervolgens de spinazie, doe hier wat zout en of peper overheen. En maak af met de pijnboompitjes. Als dat niet lekker is!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarom ik Amerikanen niet begrijp en ik niet in Amerika zou kunnen wonen

Koeien op de weg, alledaagse begroetingen en duurzame keuzes